luni, 28 februarie 2011

Campania Hai pe net!



Începand cu anul 2010, Telecentre-Europe organizează Get online day la nivel European în parteneriat cu organizații din peste 20 de ţări europene printre care și România. Campania "Hai pe Net" 2010 a fost implementată de Fundația EOS la nivel național, fiind parte integrantă a campaniei Get Online Day a Telecentre-Europe.

Rolul telecentrelor este acela de a derula activităti în perioada 28 februarie – 5 martie 2011 prin care să aducă în telecentre persoanele offline.

Campania tinteste în primul rând persoanele offline. De asemenea dorim să ajungem la aceste persoane prin intermediul celor care au început să utilizeze internetul si care să aducă în telecentru o persoană sau două pe care să le initieze în utilizarea acestuia.

Activitătile propuse sunt următoarele, cu precizarea că fiecare telecentru are libertatea de a derulate orice activitate în functie de nevoile comunitătii pe care o deserveste:
• primul click – cetătenii offline
• căutarea de locuri de muncă pe internet, burse pentru studenti, servicii de comunicare online
• siguranta online – resursă pentru părinti
• activităti pentru seniori, agricultori, alte de categorii ce persoane
• social media
• servicii online ( plata facturilor prin internet, servicii bancare online)


Fiind un proiect ce se desfasoara simultan in 15 tari europene, am dori sa incurajam navigatorii romani care doresc sa sustina mesajul "Hai pe net!", sa acceseze linkul www.ecentre.ro dovedind astfel ca au fost online in saptamana 28 februarie - 5 martie 2011.


Hai si tu pe net! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu