marți, 5 iulie 2011

Animatori pentru TINEri!


Animatori pentru TINEri!
Drobeta Turnu Severin,
23 iunie 2011



Asociatia Romana de Consiliere si Sprijin deruleaza in perioada 10 iunie – 9 noiembrie 2011, proiectul “Animatori pentru TINEri”, avand ca scop cresterea ofertei de activitati de animare si lucru in echipa adresate tinerilor din judetul Mehedinti.

Ca urmare a focusgrupurilor organizate in liceeele severinene si in mediul ONGT din judetul Mehedinti, s-a identificat oferta extrem de scazuta de activitati de animare si teambuilding pentru grupurile de tineri. Profesorii diriginti, profesorii consilieri, parintii si chiar reprezentanti ai mediului ONGT au identificat aceasta problema ce a generat si genereaza o coeziune redusa la nivelul grupurilor de tineri (clase scolare, echipe de lucru, grupuri de voluntari).

In cadrul proiectului ne propunem sa dezvoltam o oferta de servicii de animare si teambuilding pentru tineri concomitent cu formarea unei echipe de 18 tineri resursa la nivelul judetului pentru a desfasura aceste activitati de animare si teambuilding.


Activitatile proiectului: Intalnirea echipei de proiect; Promovarea proiectului la nivelul comunitatii si in mediul on-line; Selectia participantilor; Program de formare pe teme de animare si teambuilding pentru tineri utilizand metode de educatie non formala; Dezvoltarea si promovarea unei oferte de animare si teambuilding pentru tinerii din ONGT si liceele severinene; Derularea de activitati de animare si teambuilding pentru tinerii din ONGT si liceele severinene; Realizarea ghidului de bune practici privind activitati de animare si teambuiding pentru tineri; Monitorizare; Evaluare.


Proiectul va fi desfașurat in parteneriat cu Asociatia de Tineret „Gheorghe Ionescu Sisesti”, Asociatia de Copii si Tineret „Alice Voinescu” si Asociatia de Turism Ecologic „Camena” și Colegiul National „Gheorghe Titeica”.

Actiune finantata de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la e-mail: office@arcs.ro, alisasturek@arcs.ro, persoana de contact: Alisa Sturek, responsabil proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu