marți, 29 martie 2011

Cine suntem noi?

 Suntem un grup de 20 tineri optimisti si entuziasti. Suntem creativi si suficient de indrazneti ca sa nu renuntam la ideile noastre si sa le punem in practica. Suntem mereu deschisi catre nou si distractie, dar, inainte de toate , suntem hotarati sa facem o schimbare atat pentru noi , cat si pentru societate.
      Vrei sa stii cine suntem? Atunci cauta-ne pe Strada Independentei, Nr. 41 C , Drobeta Turnu Severin sau online, la http://www.arcs.ro/ sau ct@arcs.ro .


  Ce este ARCS?
ARCS, Asociatia Romana de Consiliere si Sprijin , este o organizaţie formată din specialişti în domenii diverse, care oferă servicii şi organizează programe şi proiecte pentru beneficiarii săi.


BENEFICIARII ARCS sunt tinerii organizaţi în asociaţii, angajaţi în instituţii sau implicaţi în grupuri de iniţiativă la nivelul comunităţii şi specialiştii care lucrează cu/pentru tineri.
ARCS acţionează la nivel local, regional, naţional şi internaţional.

VIZIUNEA ARCS:
Tineri care îşi planifică propria dezvoltare, au iniţiativă şi, împreună cu ceilalţi membrii ai comunităţii, participă la realizarea şi implementarea planului strategic de dezvoltare locală.
MISIUNEA ARCS:
Sprijinirea tinerilor şi grupurilor de tineri în procesul dezvoltării personale şi pentru implicarea activă în propria comunitate.

ARCS este membră :
  • RuralNet -Reţeaua Organizaţiilor active în Dezvoltare Comunitară;
  • Reteaua GEN - Gender, Egalitate, Nediscriminare;
  • SONG – Reţeaua Centrelor de Resurse din România
  • ECON – Reteaua Europeana de Organizare Comunitara

Multumim Rozi & Aiza pentru postare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu