marți, 29 martie 2011

Sesiuni de comunicare si lucru in echipa

Incepand cu luna ianuarie, voluntarii CT ARCS au beneficiat de programul de formare ARCS pe teme precum comunicarea si lucrul in echipa. Cu totii am fost foarte incantati sa aflam de la specialisti elementele componente ale procesului de comunicare, cum ne putem imbunatati aceasta abilitate, ce inseamna lucrul in echipa si rolurile care exista intr-o echipa.
Dincolo de informatiile propriu-zise, probabil cea mai interesanta parte a fost cea in care am aplicat ce am invatat prin diverse jocuri, care au destins atmosfera si ne-au dat prilejul sa ne cunoastem mai bine. De asemenea. am avut posibilitatea sa aflam ce rol ni se potriveste cel mai bine in cadrul unei echipe in functie de preferintele noastre in urma unor teste si astfel, data viitoare cand vom lucra impreuna vom sti cine este cel mai potrivit pentru o anumita activitate.






Au fost niste sesiuni din care fiecare dintre noi a avut ceva de invatat, dar au fost si distractive si energizante. Multumim formatorilor nostri: Alisa Sturek, Dora Zaharia, Radu Oprita si Tibi Sturek!

Multumim Ana & Diana pentru postare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu